Ratatouille

16. srpna 2010 v 13:17 | Poletuška Ašša |  recepty

Ingredience

Postup přípravy receptu

Lilek nahrubo nakrájíme, dáme do cedníku, posypeme solí a necháme 30 minut stát. Potom ho opláchneme a osušíme papírovou utěrkou.
V kastrolu rozehřejeme olej na středně vysokou teplotu, přidáme cibuli, zmírníme oheň a cibuli opékáme za častého míchání 10 minut.
Přidáme česnek a opékáme 2 minuty, dokud cibule nezměkne a nezezlátne. Přidáme lilek, cukety, rajčata i se šťávou, bouquet garni (tymián, petrželka, bobkový list, řapíkový celer), cukr a podle chuti sůl a pepř. Přivedeme k varu, zmírníme oheň na velmi slabý, kastrol přikryjeme pokličkou a zeleninu dusíme za občasného zamíchání 30 minut doměkka.
Hotový pokrm ochutnáme, případně přisolíme. Odstraníme z něj bouquet garni. upravíme na mísu, ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
 


Anketa

Jaká délka srsti křečka se ti víc líbí ?

Dlouhosrstý
Krátkosrstý

Komentáře

1 moniska moniska | E-mail | Web | 16. srpna 2010 v 13:38 | Reagovat

Dobré recepty,to jsou pro zvířata nebo pro lidi?

2 Keta Keta | Web | 16. srpna 2010 v 13:59 | Reagovat

Já moc nevařím xD

3 Kettka Kettka | Web | 16. srpna 2010 v 14:17 | Reagovat

ahoj dík že sis mě přidala do SB... já už to taky udělala... dík

4 Kettka Kettka | Web | 16. srpna 2010 v 14:29 | Reagovat

[3]:  jo a máš u mě Diplom.. tak se kukni a jinak zajímavé recepty...

5 Betyna - SB Betyna - SB | Web | 16. srpna 2010 v 14:59 | Reagovat

Ahojky,
obíhám a zároveň ti odpovídám na dotaz na Zitulíniném blogu:
Ptala jsi, zda je tvoje morče březí - má dvě boule po stranách a naběhlé cecíky → je 100% březí, takže s emůžeš radovat z miminek!

6 Poletuška Poletuška | Web | 16. srpna 2010 v 16:00 | Reagovat

jj

7 Poletuška Poletuška | Web | 16. srpna 2010 v 16:01 | Reagovat

a recepty jsou pro lidi

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama